Νέα

 • dromos-me-dentra

  Συμβουλές σχετικά με τον εμβολιασμό για τον Covid-19

  Αγαπητοί συμπολίτες μας

  Από το Τμήμα Υγείας του Γενικού Συμβουλίου, το Ινστιτούτο Βιβλικών Ερευνών του Γενικού Συμβούλιου, και το Τμήμα Φαρμακευτικής και Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Loma Linda.

  Περισσότερα...
 • Image of man

  Το Παρελθόν μας Ορίζει το Μέλλον μας

  από τον Γκούλια Κλαύδιο, πρόεδρο της Ελληνικής Αποστολής

  Κατά τη μελέτη της Αγίας Γραφής συναντάμε συχνά περιπτώσεις που ο Θεός συμβουλεύει τα παιδιά Του να προβούν σε πράξεις που θα τους θυμήσουν τα θαυμάσια που έκανε Εκείνος στη ζωή τους.

  Περισσότερα...

Βοήθεια στα μέλη μας

Αγαπητοί συμπολίτες μας

Ζούμε σε μια χώρα που πλήττεται από διάφορες δύσκολες καταστάσεις όπως όλοι γνωρίζουμε, και το τελευταίο διάστημα ήρθε να προστεθεί η κρίση του COVID-19.

Περισσότερα...

Help to our members

Dear fellowmen,

As we all know, we are living in a country that faces various difficulties, and lately was added that of the COVID-19 crisis.

Περισσότερα...

Το παρελθόν μας ορίζει το μέλλον μας

Κατά τη μελέτη της Αγίας Γραφής συναντάμε συχνά περιπτώσεις που ο Θεός συμβουλεύει τα παιδιά Του να προβούν σε πράξεις που θα τους θυμήσουν τα θαυμάσια που έκανε Εκείνος στη ζωή τους.

Περισσότερα...

Επιστολή Σχετικά με τον κ. Κ. Μουρούτη

Εκ μέρους της Διοίκησης της Χριστιανικής Εκκλησίας των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας.

Περισσότερα...

Μέριμνα του Παιδιού

Η "Μέριμνα του Παιδιού" είναι ένα ίδρυμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.  Ο Θεός οδήγησε τα βήματά μας εκεί και δημιουργήθηκε μια πολλή καλή σχέση συνεργασίας.

Περισσότερα...

Κέρκυρα - Ομάδα Φιλιππινέζων

Η ομάδα δημιουργήθηκε στο νησί προς το τέλος του 2010.  Όλα ξεκίνησαν όταν μία αδελφή μας κάλεσε να την επισκεφτούμε.

Περισσότερα...

Believe Channel

Το Believe Channel δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων μέσα από την εκκλησία Αθηνών.  Το 2011, ο πρεσβύτερος της εκκλησίας, μέσα από την αναζήτησή του για ευαγγελισμό σε μία δύσκολη χώρα όπως η Ελλάδα, είχε την ιδέα ενός καναλιού που να μπορεί να μεταδίδει τον Λόγο του Θεού κάθε Σάββατο σε ανθρώπου οι οποίοι δεν αποφασίζουν να έρθουν στην εκκλησία.

Περισσότερα...

Ρόδος

Στο όμορφο νησί της Ελλάδας μας, την Ρόδο, πιστεύουμε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκινήσει το έργο του Κυρίου.  Πολύ σύντομα είδαμε τους πρώτους καρπούς.

Περισσότερα...

Βαπτίσεις

Ρίχνοντας ένα βλέμμα πίσω στον χρόνο που μας πέρασε βλέπουμε καθαρά τα θαυμάσια που έκανε ο Θεός για την σωτηρία των ανθρώπων.

Περισσότερα...

Ομάδα Φιλιππινέζων (Αθήνα)

Η ομάδα των Φιλιππινέζων ξεκίνησε με 11 άτομα στις 16 Μαΐου 2015.  Σκοπός της είναι η αύξηση μελών μέσα από δημιουργία άλλων ομάδων.

Περισσότερα...

Η πίστη του Desmond Doss

Πάνω στο ύψωμα του Hacksaw Ridge, υπήρχαν σώματα στρατιωτών παντού.

Άλλοι κείτονταν νεκροί, άλλοι ετοιμοθάνατοι, άλλοι τραυματισμένοι. Όσοι έβρισκαν δύναμη φώναζαν “Γιατρέ!”, με τον φόβο του θανάτου να είναι αισθητός στη φωνή τους.

Περισσότερα...

Κτήμα Καλάμου - Εργασίες

Τον περασμένο Μάρτιο ήταν η δεύτερη φορά που ήρθε η εθελοντική ομάδα Lodi, για την ανακαίνιση του κτήματτος στον Κάλαμο.

Περισσότερα...

Βιβλία - Δώρο Αγάπης

Παραμονές Χριστουγέννων. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα ως γνωστό δεν είναι και η καλύτερη.  Προβληματιστήκαμε σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας.

Περισσότερα...

Συνάντηση γυναικών

Η αιτία που ξεκίνησαν οι συναντήσεις αυτές ήταν η ρουτίνα της καθημερινότητας.  Σε μια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι εξαιτίας της...

Περισσότερα...

Συνάντηση νεολαίας 2015

Δοξάζουμε τον Θεό καθώς για άλλη μια φορά έδειξε ότι Αυτός είναι ο Κυρίαρχος, τόσο στον πνευματικό όσο και στον υλικό κόσμο.

Περισσότερα...

Πύργος

Μετακόμισα με την οικογένειά μου στην Αμαλιάδα το 2001 και αμέσως ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε στη Δυτική Πελοπόννησο.

Περισσότερα...

MESSY - Χαρούμενες πινελιές

Μεγάλη ευλογία και ευτυχία τα παιδιά στη ζωή μας! Πολλοί που αχολούνται με παιδιά θα λέγανε ότι εξαρτάται από το εάν έχεις να κάνεις με τον Ντένις τον Τρομερό ή με ένα αρνάκι πραγματικό!!!

Περισσότερα...

Φυλακές Νιγρίτας
ένα ανέλπιστο βήμα!

Πρίν λίγο καιρό στο δημαρχείο της Νιγρίτας αναρτήθηκε μια ανακοίνωση ότι οι φυλακές που βρίσκονται εκεί ζητούν τρόφιμα για τους κρατούμενους, και είδη καθαρισμού.

Περισσότερα...

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Βιβλική Εντολή:

Μετά την πτώση του ανθρώπου στην αμαρτία, ο Θεός έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο σωτηρίας. Παρόλο που θα μπορούσε να το είχε κάνει χωρίς τη συμμετοχή του ανθρώπου, επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας. Πιστεύουμε πως όλοι είμαστε καλεσμένοι να συμμετέχουμε σ’ αυτό το σπουδαίο έργο, κάνοντας μαθητές και εξαγγέλλοντας τις αρετές του Θεού στον κόσμο εκπληρώνοντας την αποστολή μας (Α’ Πέτρου 2:9, Ματθ. 2:18-20).

Η Δήλωση της Αποστολής μας:

Να κάνουμε μαθητές και να αποκαλύψουμε τον χαρακτήρα του Θεού στον κόσμο.

Το Όραμά μας:

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η εκκλησία, συλλογικά, να εκπληρώσει την αποστολή της εδώ στη γη. Αυτό περιέχει διάφορους τρόπους όπως, ενδυνάμωση μικρών εκκλησιών, δημιουργία νέων μικρών ομάδων και ενδυνάμωση εκείνων που ήδη υπάρχουν, ενθάρρυνση των μελών για προσωπική συμμετοχή στην εκκλησία αλλά και στην κοινωνία, δημιουργία διαφόρων κέντρων επιρροής στην κοινωνία, ενδυνάμωση και ενθάρρυνση των νέων να συμμετέχουν στην αποστολή της εκκλησίας, ομιλίες με κύριο θέμα την μαθητεία, την μαρτυρία, την χριστιανική ζωή και υπηρεσία.

Οι Αρχές μας:

Αγάπη, Ειλικρίνεια, Ενότητα, Υπηρεσία, Αυθεντικότητα