Βαπτίσεις

Βαπτίσεις

Ρίχνοντας ένα βλέμμα πίσω στον χρόνο που μας πέρασε βλέπουμε καθαρά τα θαυμάσια που έκανε ο Θεός για την σωτηρία των ανθρώπων. Στόχος της εκκλησίας στην Ελλάδα ήταν και είναι να εκφράσει την αγάπη του Θεού στους ανθρώπους με πράξεις, θέλοντας να στρέψει τα βλέμματα στον Ιησού Χριστό.

βαπτίσειςΓνωρίζουμε ότι η καθοδήγηση των ανθρώπων στο Ιησού είναι έργο του Θεού και γίνεται μέσω του Αγίου Πνεύματος. Γι’ αυτό κι εμείς, ως Ελληνική Αποστολή, προσευχηθήκαμε, παραδώσαμε τους εαυτούς μας στον Κύριο και ζητήσαμε να κάνει μέσα από εμάς το έργο Του, πάντα για την δόξα Του.

Οι τρόποι που εργάστηκαν τα μέλη ήταν διάφοροι, όπως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις, διαδίκτυο, κάρτες, κοινωνικό έργο κ.α. Οι στιγμές που ζήσαμε μοναδικές, οι εμπειρίες αξέχαστες!

Έτσι τα ορατά αποτελέσματα για το 2014 ήταν 28 βαπτίσεις και για το 2015 ήταν 21 βαπτίσεις. Τα αποτελέσματα που δεν βλέπουν τα ανθρώπινα μάτια, παρά μόνον ο Κύριος που γνωρίζει τις καρδιές των ανθρώπων, προσευχόμαστε να τα δούμε σύντομα, κι αν όχι, τότε στον ουρανό. Ας μη ξεχνάμε ότι ο θερισμός ανήκει σ’ Εκείνον. Εμείς καλούμαστε μόνο να σπείρουμε.

Εκτός από τις βαπτίσεις έγιναν και κάποιες ομολογίες πίστης και μεταφορές. Συνολικά το 2015 προστέθηκαν 44 πιστοί στο σώμα της εκκλησίας. Δοξάζουμε τον Θεού για τις ψυχές αυτές και τον ευχαριστούμε. Προσευχηθείτε γι’ αυτές να παραμείνουν στο σώμα του Χριστού ενωμένοι και δυνατοί, να αυξάνονται πνευματικά και να μαρτυρούν για τον Κύριο.

Σας παρακαλούμε να προσευχηθείτε για το έργο στην Ελλάδα, για τις ψυχές που θα ακούσουν το μήνυμα και για εκείνες που θα το μεταδώσουν, καθώς και για μέλη και φίλους που για διάφορους λόγους έχουν απομακρυνθεί από την εκκλησία.


Επιστροφή