Συνάντηση Γυναικών

Συνάντηση Γυναικών

Έχετε παραβρεθεί κάποια στιγμή σε συνάντηση γυναικών στην εκκλησία; Αν ναι, γνωρίζετε. Αν όχι, πιστέψτε με είναι απίστευτη εμπειρία. Μια συνάντηση γεμάτη ζωντάνια, συμμετοχή, γνώμες, σκέψεις….!!!! Μια τέτοια συνάντηση ξεκινήσαμε στη Βόρεια Ελλάδα πριν από ένα χρόνο περίπου. Παραμονές Χριστουγέννων ήταν η πρώτη μας φορά και μέχρι το καλοκαίρι ακολούθησαν άλλες δύο.

συνάντηση γυναικώνΗ αιτία που ξεκίνησαν οι συναντήσεις αυτές ήταν η ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε μια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι εξαιτίας της απομακρυνθήκαμε και στερούμασταν μιας ουσιαστικής σχέσης μεταξύ μας σαν αδελφές. Οι καιροί δύσκολοι, οι ανθρώπινες σχέσεις ακόμα πιο δύσκολες, κι εμείς θα μπούμε σ’ αυτόν τον κύκλο; Όχι!!!

Στις συναντήσεις αυτές προσκαλούνται αδελφές από τις εκκλησίες της Βέροιας, της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, της Νιγρίτας, της Κατερίνης, καθώς και μέλη μας που βρίσκονται στη Λάρισα και τα Ιωάννινα.

Η πρώτη και η δεύτερη συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Κατερίνης, ενώ η τρίτη στην εκκλησία της Θεσσαλονίκης.

συνάντηση γυναικώνΠερνάμε χρόνο στη μελέτη του Λόγου του Θεού. Η συζήτηση βέβαια δεν μπορεί να λείπει και είναι πολύ εποικοδομητική. Γίνεται συνεστίαση όπου απολαμβάνουμε στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Παράλληλα, θέτουμε νέους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε.

Ευχαριστούμε το Θεό για τις συναντήσεις μας και ζητάμε να προσεύχεστε για εμάς και για το έργο που προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα.


Επιστροφή